Tekla Structures Lisanslı Kullanım

Çalıştığınız alt yüklenicilerin korsan yazılım kullanması, yalnızca projelerinizi aksatmakla kalmayacak aynı zamanda onlarla çalışırken yakalanırsanız şirketinizin itibarını da tehlikeye atacaktır. Computers & Engineering olarak, hem yurt içi hem de yurt dışındaki taşeronlarla çalışırken sorunsuz bir deneyim yaşamanızı sağlamak için size yardımcı olmaktayız.

Alt yüklenicilerle çalışırken sorunsuz bir deneyim sağlayabilmenizin önemli noktalarından biri ilk kez çalışmaya başladığınız alt yüklenicilerle aranızda bir şeffaflık olmasıdır. Online lisanslarla korsan yazılım kullanımının azaldığını görmemize rağmen yine de lisanslarınızın ve modellerinizin kontrol edilmesini tavsiye ederiz. Şu anda çalıştığınız alt yüklenicilerin meşruiyetini kontrol etmenin size iki yöntemini sunuyoruz. Çalıştığınız alt yüklenicinin size uzun vadede daha fazla maliyet getirmeyeceğine aşağıdaki yöntemlerle emin olabilirsiniz.

Lisans Kontrolü

İllegal yazılımlar modellerinizi ve işinizi bozarlar. Gecikmelere, para ve zaman kaybına neden olabilecek malware veya ransomware gibi gizli yazılımları içlerinde barındırabilirler. Daimi lisanslarınız için; lisanslarınızı asla şirketiniz dışında hiç kimseye ödünç vermeyin, lisanslarınız sizin yatırımınızdır ve bir kez başka birinin bilgisayarına yüklendikten sonra üzerinde hiçbir kontrolünüz olmaz. support@comp-engineering.com adresinden bizimle iletişime geçerek çalıştığınız alt yüklenicilerin yeterli meşru lisansa sahip olup olmadıklarını bize sorabilirsiniz.

Model Kontrolü

Çalıştığınız kostrüktör firmadan geçmiş işlerine ait örnek bir model (.db1) dosyası talep ederek, işi sizin standardlarınıza yöre yapabilecek, uygun eğitilmiş çalışanlara sahip olduğunu doğrulayabilirsiniz. Model (.db1) dosyaları support@comp-engineering.com adresinden bize gönderilerek kontrol edilebilir, modelin ilgili taşeron tarafından yapılıp yapılmadığını sizin için kontrol edebiliriz.

Tekla programının üreticisi Trimble, lisanslı yazılım kullanımını ciddiye almaktadır ve global olarak ITCA ile çalışmaktadır. ITCA, yazılım firmaları ve müşterileri aralarında yazılım lisanslamalarıyla ilgili sorunların çözümü için arabulucu olarak hareket eden güvenilir üçüncü taraf bir şirkettir. www.itca.com.

Tekla Structures lisansız kullanımı

Sıkça Sorulan Sorular

Daha fazla bilgi için, lütfen support@comp-engineering.com aresine bir email göndrerek ekibimizle iletişime geçebilir veya www.tekla.com/about/license-compliance adresini ziyaret edebilirsiniz.